Neteller – finansielle transaktioner online med Neteller.com

Hvis man handler, spiller eller shopper på nettet, kan der med tiden komme lidt mange transaktioner på bankudskriften. Samtidig er der som bekendt en hvis risiko ved at opgive sine bankoplysninger lidt for mange steder online. Af disse årsager er der de senere år opstået en række pengeoverførselsvirksomheder på nettet.

En af de mest kendte og mest betroede pengeoverførselsvirksomheder i verden er den canadiske virksomhed Neteller Payment Network. Virksomheden har eksisteret i en årrække og er i dag verden største uafhængige pengeoverførselsvirksomhed. På samme måde som eksempelvis Western Union er meget synlig i gadebilledet fra København til Cape Town i Sydafrika hersker Neteller online.

Neteller – som er grundlagt i 1999 i Calgary, Canada – udfører hvert år pengetransaktioner til en værdi af milliarder af dollars. Neteller behandler hvert år finansielle transaktioner i mere end 160 lande rundt omkring i verden.

Neteller er i dag registreret på børsen i London og er godkendt og reguleret af Financial Services Authority i UK.

Neteller er hurtige og sikre pengeoverførsler

De to vigtigste årsager til at så mange brugere benytter Neteller til at foretage pengeoverførsler er hurtighed og sikkerhed.

Hurtighed ved pengetransaktioner. Hvis du har overført penge på nettet – for eksempel en pengeoverførsel i forbindelse med forex handel eller spil – har du sikkert også oplevet, at der går meget lang tid før end pengene er trukket eller sat ind på din bankkonto. Med Neteller foregår denne proces ofte en del hurtigere.

Sikkerhed ved pengetransaktioner. En anden trussel mod finansiel aktivitet på Internettet er sikkerhed. Det sker – som bekendt – for ofte, at uheldige elementer får fat på i alle fald en del af uskyldige brugeres bankoplysninger og prøver at hæve penge på disse uheldige menneskers kontoer. Neteller Limited i UK har sikkerhedsforanstaltninger, der kan være med til at sikre brugere af nettet mod svindel.