Lån | Pas på billige forbrugslån, hurtiglån og sms lån

Rigtig mange danske virksomheder tilbyder forbrugslån og kviklån. De glade (og rige!) udlånere strækker sig fra kendte virksomheder som L’easy, DER og GE-moneybank til sm, ukendte virksomheder som Pengeautomaten, Kviklån og Alfalån.

På fxvalutahandel.com advarer vi kraftigt mod disse såkaldte billige forbrugslån. For de er slet ikke billige. Tværtimod. For ham eller hende der optager et hurtiglån ender ofte med at betale 15-20% i renter om året.

Vi forstår dog, at der kan være tidspunkter hvor man har brug for et hurtigt lån. I disse tilfælde er det vigtigt at overveje fire ting:

1. Har du virkelig brug for lånet?

Det vigtigste at overveje er selvfølgelig om man virkelig har brug for lånet. Hvis det er til nyt tøj, en ny knallert eller lignende kan det ofte bedre betale sig at spare lidt om.

2. Hurtiglånets løbetid

Nogle Forbrugslån udlånere giver dig kun mulighed for at låne penge i maksimalt 14 dage. Og selv om det normalt tager de fleste folk op til deres næste lønningsdag, kan det ikke vare længe nok, hvis de allerede kæmper for at få enderne mødes. Hvis du skal have penge til en længere periode bør du således sikre dig at løbetiden er tilstrækkelig lang.

3. Gebyrer ved kviklån

Spørg om eventuelle ekstra gebyrer, omkostninger eller gebyrer! Skruppelløse Forbrugslån lån långivere vil ikke nødvendigvis fortælle dig renten. I stedet vil de citerer dig en pris baseret på gebyrer, og det beløb, du ønsker at låne. Før du låner fra en långiver, nøje gennemgå de omkostninger ved lånet og læse alt det med småt i papirarbejde. Selv om nogle afgift så lidt som 10% – eller $ 10 for hver 100 dollars lånt – andre opkræve så meget som 35% eller mere!

4. Forbrugslånets størrelse

Vær på vagt over for Forbrugslån Lån Långiver villig til at lade dig låne op til et beløb på din næste lønseddel. Ved at maxing dine finanser, er långiveren forsøger at få dig til at “roll” lånet, hvilket betyder, at du bliver nødt til at få en anden Forbrugslån til at betale den første. Og i nogle tilfælde kan långiver forsøge at gøre det samme igen, så du er nødt til at få tredjedel Forbrugslån lån! I stedet skal du sørge låne lige det beløb, du har brug for – og ikke mere – så vil du være i stand til at betale lånet uden problemer. Her er en liste over anbefalede Forbrugslån Udbydere online. Det er vigtigt at bruge en velrenommeret långiver online for at sikre din personlige oplysninger er sikre.

Forbrugslån Lån kan være en enkel måde at få hurtig kontant, men de kommer med en pris. Selv de laveste gebyr Forbrugslån lån långivere opkræve super-høje renter i forhold til andre typer af lån.

Derfor advarer vi mod hurtig lån!