Facebook Aktier – Invester eller ej?

facebook aktieDa Facebook Inc. (NASDAQ: FB) startede for otte år siden, var der ikke mange, dr forestillede sig, at det ville tage mindre end et årti at opnå status som en 85 milliarder dollars virksomhed. Facebook børsintroduktion i maj 2012 høstede en nærmest chokerende mængde opmærksomhed. Dels på grund af selskabets popularitet og dels på grund af den voksende betydning af sociale medier. Men når man skærer igennem al den hype, er aktien så værd at købe? Uanset om du vil købe eller shorte, kan du  købe eller sælge Facebook aktier hos Plus500.

Facebook Aktiens Introduktion

I betragtning af at selskabets børsintroduktionden 18. maj 2012 blev en af de største og mest ventede teknologi tilbud i historien, det er fair at sige hype omkring det nye aktieselskab udgør en enorm mulighed for bevægelse i kursen. Med en udbudspris på $ 38, håbede mange investorer agt aktien ville se et ordentligt hop opad, ligesom  LinkedIn Corp (NYSE: LNKD). I stedet for, på åbningsdagen, toppede aktien på 42 dollar, før slutter den dag, et par cent over 38 dollar. Nu da denne katalysator er væk, flyttes fokus til Facebooks nye produkter til at generere indtjening. Desværre er det en komplet ubekendt. Selskabet var ikke i stand til at vinde med handel eller daglige tilbud produkter, og der stilles alvorlige spørgsmål til om Facebook formår at tjene penge på mobil produkter. Således, på dette tidspunkt, er der ikke en stærk nok katalysator i horisonten til at foretage en sikker satsning på fremtiden bevægelse.

Facebook aktier

Facebooks Produkt

En virksomhed, der har opnået så meget på så lidt tid vil sandsynligvis ikke hvile på laurbærrene. Især ikke i en niche der er så kompetitiv som de sociale medier. Med henblik herpå søger Facebook altid at forbedre sit site og finde kreative nye anvendelser og partnerskaber for sit produkt. For nylig har virksomhedenværet på et opkøb amok, herunder: Strobe, en HTML5-baseret program maker, der kan hjælpe virksomheden forbedre sin mobile tilbud, Karma, en mobil applikation, som tillader brugere at sende gaver til venner og familie, og Instagram, den populære foto redigering og deling af billeder. Facebook også sigende planer om at lancere en App Center, der vil tillade udviklere at præsentere nye programmer til Facebook massive brugerbase.
Igen, den uheldige del er nogen klar monetarisering plan er dukket op. Indtil det sker,at forbedre Facebook produkter kan være stor for slutbrugerne, men ikke nødvendigvis investere

Facebooks Ledelse

Mark Zuckerberg har været sin generations vidunderdreng, siden Facebook lancerede sin multi-campus operation. En programmør af uddannelse, kan det ikke overses, at denne innovative 28-årige har vendt en simpel hjemmeside til en multi-milliard dollar selskab i mindre end et årti. I 2008 hyrede Zuckerberg Sheryl Sandberg som selskabets Chief Operating Officer. Efter at være blevet bejlet væk fra Google Inc. (NASDAQ: GOOG), har Sandberg stået for styringen Facebook ind i et ukendt område for mange sociale medievirksomheder: rentabilitet. Med Sandberg i spidsen for selskabets forretningsmæssige aktiviteter, har indtægter på Facebook vokset fra omkring $ 150 millioner i 2008 til omkring 4 milliarder dollar i starten af ​​2012.
Dette er sandsynligvis den stærkeste variabel går til Facebook. Zuckerberg er utrolig konkurrencedygtig og ønsker at vinde. Hans kørsel er second to none. Derfor er en indsats at finde nøglen til monetarisering ikke er helt vanvittigt. Men det er svært på nuværende værdiansættelser.