Plus500 – anmeldelse af Plus500

Plus500 er en af de store CFD brokers på den europæiske marked. Virksomheden har vokset sig stor på et koncept, der fokuserer på et meget enkelt trading set-up, som de fleste kan forstå. På baggrund af den meget enkle user interface er Plus500 blevet en favorit hos de relativt nye tradere. Platformen er enkel og meget god for en lettere øvet, men det skal understreges, at handel med differencekontrakter indebærer en vis risiko og for de fleste nybegyndere og mange øvede befører tab.

Plus500 er registreret på Londons børs under AIM og hovedsponsor for Atletico Madrid i den spanske første divition.

Plus500CY Ltd. er godkendt og reguleret af Cyprus Securities and Exchange Commission (licens nr. 250/14)

Anmeldelse af Plus500 – highlights

I vores Plus500 anmeldelse vurderer vi, at der er følgende highlights:

fordele:

 • God brugerflade – let at gå til
 • Hurtigt at komme i gang
 • Ingen kommission omend der er gebyrer i forbindelse med handel på platformen (fra 2 pips og op)
 • TIlgængelige risikostyringsværktøjer
 • gearing 1:300
 • 24 timers support

Ulemper:

 • Minimum indbetaling er 1.000 DKK
 • Plus500s gebyrer er ikke høje, men heller ikke blandt markeds laveste

Tilmeld dig Plus500 – Din kapital er i fare

En af de store CFD mæglere på markedet

En af de største CFD-sider på Internettet er uden tvivl Plus500, hvilket tidligere skyldtes Plus500’s gavmilde bonussystem for handlende, der ønsker at prøve kræfter med cfd-handel online. Som et led i nyreguleringen fra CySEC har de største  CFD mæglere på Internettet, herunder Plus500, valgt at fjerne deres bonuser. Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt, at modtage bonuser fra Plus500.

Plus500 review

Plus500 er et børsnoteret CFD selskab, der må regnes som en af de største online CFD-mæglere. Plus500 er ikke mindst blevet populær på grund af, at systemet er let for nye og ikke så erfarede investorer at overskue. Langt de fleste investorer vælger i dag Plus500 på grund af følgendende:

 • Plus500 lay-out. Det er meget let at komme i gang, og meget let at overskue for nye CFD investorer.
 • Ingen kommision. For øjeblikket betaler man et rundt “0” for at handle på Plus500 platformen.
 • Attraktive spreads. Plus500 tilbyder relativt attraktive spreads.
 • Gratis demo-konto.

 

Tilmeld dig Plus500 – Din kapital er i fare

Om Plus500

Vi anbefaler Plus500 til de øvede læsere, der har læst vores artikler, inden de beslutter sig for at handle med valutaer og aktier igennem cfdhandel. For en god ordens skyld skal det nævnes, at Plus500 er autoriseret og kontrolleret af engelske Financial Conduct Authority. Når du har fået lidt mere erfaring i forhold til at handle, kan det være, at du vil finde en mægler med lavere spreads og så videre, men i den første fase, hvor overskuelighed og let brugerflade er afgørende for, at du får den rigtige fornemmelse for handel, og finder ud af, om det er noget for dig. På det seneste er Plus500 blevet opkøbt at Playtech gruppen (en af de største spillere på markedet). I 2015 er Plus500 i øvrigt blevet en af hovedsponsorerne for Atlético de Madrid football club i Spanien.

Plus 500 er placeret som nummer et på vores liste på baggrund af tre elementer, som gør siden til ideel for en stor del af vores læsere:

 • Plus500 har et relativt stort udvalg af aktier
 • Plus500 giver mulighed for høj gearing
 • Plus500 har en overskuelig og let brugerflade

anmeldelse af Plus500

 

Tilmeld dig Plus500 – Din kapital er i fare

Plus500 har danske aktier

En anden meget appellerende ting ved Plus500 er muligheden for at handle med cfd’er på danske aktier. Der er flere gode og interessante forex og CFD sider på Internettet, der har lavere spreads end Plus500, men Plus500 tilbyder cfd handel med en række af de største danske virksomheder, hvilket gør det lettere for de danske investorer at handle med aktier, som man kender godt. Viden er magt også indenfor CFD handel.

Plus 500 tilbyder høj gearing

Endeligt er det et plus for den risikovillige investor, at Plus500 tilbyder en høj gearing på dine investeringer. Plus500 tilbyder en gearing på op til 1:300, hvilket gør såvel muligheder som risiko så meget desto større. Eksempelvis kan du ved en investering på 200 kr opnå en købekraft på 60.000 kr ved maks gearing. Men husk på – ved høj gearing opnås ikke kun større muligheder for gevinst, men også større muligheder for at tabe dine penge.

Konklusion

Plus500 er en udmærket mægler, for de investorer, der ønsker at prøve kræfter med CFD handel (differencekontrakter). Det skal understreges, at der er en stor risiko for at tabe penge, og generelt kræver det en god selvkontrol at handle med kontrakter.  Plus500 er en let overskuelig side, der overholder de gældende krav for regulering. Læs også Plus500 bonus code