Bliv rig hurtigt | Kan man blive rig med valutahandel?

Næste samtidig med Internettets opståen, har der været historier og mere eller mindre uvederhæftige vandrehistorier på Internettet, der har handlet om, hvordan man bliver rig hurtig. De mange historier har skabt en hel del spørgsmål – også til forexvalutahandel – om, hvorvidt man kan blive rig hurtigt på investeringer som blandt andet valutahandel, handel med CFDer eller spread betting. Det følgende handler om, spørgsmålet hvorvidt det overhovedet er muligt, at blive rig hurtigt med valutahandel?

Der er ingen let vej til at blive rig

Lad os slå det fast med det samme – der er ingen let og risikofri måde, hvorpå man kan blive rig heller ikke igennem investeringer. Hvis man søger at blive rig igennem investeringer, skal man være klar over, at der er to elementer som er vigtige – viden og risikovillighed.

Viden er afgørende for at foretage gode investeringer

Hvis du vil have mulighed for at tjene de store penge på dine investeringer, så er viden omkring virksomheder, råvarer og forskellige valutaer afgørende. Når du investerer er det en klar fordel, at du kender til de områder, som du investerer inden for.

Risikovillighed

Hvis du går efter at blive rig hurtigt, kræver det også, at du er villig til at tage nogle store chancer. En af de mange misforståede  vandrehistorier, der ofte florerer er, at man kan blive rig ved at investerer småpenge i de rigtige virksomheder eller valutaer. Lad os endnu engang understrege, at dette yderst sjældent er tilfældet, at der kommer en aktie som IBM i 1960erne og 1970erne. Når investorer har tjent de helt store penge på investeringer, har det ofte været forbundet med en meget stor risikotagen og fremsynethed. Hvis du får eksempel går efter de helt store penge, må du også være indforstået med, at du også kan tabe mange penge meget hurtigt.

Her kan du investere

Hvis målet er at blive rig hurtigt, er den bedste vej vel at arbejde hårdt. Det er de få, der kommer til at blive så dygtige til at investere, at de bliver den nye Warren Buffett eller bare når investeringsguruen til sokkeholderne.

Men hvis du vil investere med henblik på at tjene penge, anbefaler vi, at du investerer igennem en af de følgende mæglere – indenfor CFD (valutahandel og råvarehandel) – for begyndere anbefaler vi eToro, hvor du kan hægte sig op på mere erfarende handlende. For mere øvede er Plus500 et godt bud, mens ETX Capital både benyttes af øvede og professionelle spekulanter.

Hvis du vil investere i spread betting, anbefaler vi også, at du benytter ETX Capital til at gøre dine spread betting investeringer.